Категорії Інформація
Каси Додати подію
Олег Скрипка - Воплі Відоплясова
15 лютого 2023

Олег Скрипка - Воплі Відоплясова

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Klub Scenografia
ul. Zachodnia 81/83, 90-402 Łódź

Про подію

Українські співи від Олега Скрипки – Воплі Відоплясова у Лодзі

Один з найстаріших рок-гуртів України, який гастролює країнами світу ще з 80-х, згодом заспіває свої пісні у Польщі. Так, ми говоримо про відомий всім колектив «ВВ»! 15 лютого гурт разом з вокалістом Олегом Скрипкою приїздить до Лодзі, а всі охочі можуть вже зараз придбати квитки онлайн на концерт.

Захід відбудеться у клубі Scenografia, де проходять тільки атмосферні концерти з живою музикою та запальними піснями. І виступ «ВВ» - це, мабуть, одна із знакових подій у місті, що змусить вас радіти й одночасно ностальгувати.

 Хочете більше? Подивіться інші концерти у Лодзі.

Про подію

Наразі Олег Скрипка разом зі своїм гуртом проводить багато концертів на підтримку ЗСУ. Подія у Лодзі не стане виключенням! Тому кожен, хто приєднається до цього заходу, не тільки відпочине душею, а допоможе українській армії.

Під час концерту разом з Олегом Скрипкою та зі всім гуртом «ВВ» ви заспіваєте їх хіти, відчуєте шалену енергетику та драйв, бо тут буде тільки жива музика. Саме вона здатна передавати справжні емоції та дає можливість відчути настрій артистів, частину їхньої душі. Тож приходьте, насолоджуйтесь та співайте всім серцем! 

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код