Категорії Інформація
Каси Додати подію
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Be brave like Ukraine
07 березня 2023

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Be brave like Ukraine

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Wytwornia
Łąkowa 29, Lodz, Poland

Про подію

Відвідай концерт з програмою «Be Brave Like Ukraine» від гурту «Без обмежень» у Лодзі

Сергій Танчинець разом зі своїм гуртом «Без обмежень» приїздить у Лодзь, щоб відіграти запальний концерт під назвою «Be Brave Like Ukraine». Це буде подія, яка стане для вас прикладом стійкості українських воїнів, їх сміливості та жаги до волі. Гурт прославлятиме українських козаків піснею, буде ділитися зі слухачами історією свого народу.

Коли та де відбудеться концерт? На початку весни – 7 березня у WYTWORNIA. Тож подія вже скоро і ми запрошуємо зараз почати планувати своє дозвілля.  На цій сторінці ви маєте змогу завчасно купити квитки для себе та для своїх друзів. Й пам’ятайте, що кожен квиток – це донат на ЗСУ.

Хочете більше концертів у Лодзі для вашої компанії? Тоді відстежуйте афішу сайту «Kontramarka».

Про подію «Be Brave Like Ukraine»

Цей концерт має велику мету – прославити українських героїв та закликати світ не мовчати, а говорити. Бо напад росії на Україну може стати лише початком, а «Без обмежень» співатимуть заради миру, заради Перемоги добра над злом. 

Хлопці з гурту разом з солістом Сергієм Танчинець зіграють свої найпопулярніші пісні. Ви почуєте «Героям», «Без неї ніяк», «Листопад» та багато інших треків. Вам сподобається, тому приходьте!

ВАЖЛИВО: концерт переноситься на іншу локацію — просторішу, кращу. Адже охочих прийти більше ніж поміщає зал. Буде потужніше й гучніше.

Нова локація: WYTWORNIA (Łąkowa 29, 90 - 554 Łódź).

Дата й час незмінні: 7 березня, 20:00

Ваші квитки дійсні – обмінювати не потрібно.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код